Het vinden van de goedkoopste energieleverancier

geldbesparenenergie

Het vinden van de goedkoopste energieleverancier 2015 doet u met een vergelijking van energieleveranciers. Wanneer u sites bezoekt die energieleveranciers vergelijken is het belangrijk dat zij alle energieleveranciers in hun aanbod vermelden, zo weet u dat het hele aanbod getoond word waarop u kunt vergelijken en besparen op uw maandelijkse energielasten.

Goedkoopste energieleveranciers vergelijken is gratis

Het vergelijken van energieleveranciers is gelukkig gratis en kost u dus niks, alleen een beetje van uw kostbare tijd. Daarom word het u ook gemakkelijk gemaakt en tonen zij alle energie aanbiedingen. Onafhankelijk energie vergelijken is daarom ook een must, dankzij het opengooien van de energiemarkt is iedereen woonachtig in Nederland vrij om over te stappen naar de aanbieder van zijn keuze. Wanneer u tot een keuze komt kan het u enorm veel geld besparen en betaalt u maandelijks minder voor uw energielasten. U haalt het woord lasten al weg wanneer u een goedkoper energietarief vind.

Het vergelijken van de energieleveranciers en hun aanbod is ook weer deels afhankelijk van het postcode gebied waar u woonachtig bent, dit heeft te maken met het transport van uw energie en gaslevering naar uw adres. In verband met het aardgas is Nederland in 10 gasregio’s ingedeeld. Gasregio 1,4 en 8 zijn over het algemeen de goedkoopste regio’s omdat de afstand vanaf Groningen waar het aardgas gewonnen word het meest dichtbij is. Hoe verder u vanaf Groningen word hoe duurder de regiotoeslag. Maar met slim vergelijken en berekenen kunt u veel geld besparen. Dit kan oplopen tot een lastenverlichting van 700 euro per jaar.

Start zelf meteen met besparen op stroom en gas

Om het maximale uit uw besparing te halen dient u zelf natuurlijk ook een duit in het zakje te doen. Zo kunt u al heel veel energie besparen in en om het huis. Geen onnodige verlichting aan met dure gloeilampen maar ledverlichting en spaarlampen. De televisie voor het slapen gaan ook uit doen en dan bedoelen we ook echt stekker uit het stopcontact halen en niet kiezen voor de standby stand, wel zo makkelijk maar stiekeme energie slurpers. Dit geldt natuurlijk ook voor uw pc, tablet en beeldschermen. Houd meer tijd over s’morgens door korter te douchen, het scheelt water en gas en u kunt op uw gemak dat tweede bakje koffie nemen voordat u vertrekt naar uw werk. Tussen de middag kunt u in uw lunchpauze uw was lekker buiten hangen dus dat scheelt weer een rondje met de dure wasdroger.

Door de bomen het bos niet zien in energieland

Er is enorm veel aanbod in energie en gas, en soms komen mensen er niet uit omdat er simpelweg zoveel is. Daarom is het van belang om er goed voor te gaan zitten met uw gas en energieverbruik bij de hand om zo te berekenen wie nu de goedkoopste energieleverancier is. Een éénduidig antwoord is daar niet voor omdat iemand in Friesland weer minder voor zijn gas betaald dan iemand woonachtig in Haarlem. Ook de duur van de contracten zorgen weer voor andere energieprijzen. De stelregel is eigenlijk: bekijk de jaarcontracten in energie en houd deze aan. Zo bent u ieder jaar in de gelegenheid om een energie switch te maken naar een andere goedkope energieleverancier. De vaste contracten met een looptijd van 2 jaar of meer bieden op het eerste gezicht misschien een scherp tarief maar dan kunt u de eerste paar jaar ook niet overstappen.

Cadeau waar je zelf voor betaald en meer..

Hetzelfde geldt voor een moderne Apple iPad leuk om erbij te hebben, maar is het nu echt cadeau gegeven? U betaalt het gewoon verpakt terug in uw energierekening, en een berekening leert dat u in de drie jaar dat u ”’vast” zit niet kunt overstappen en eigenlijk gewoon €1000 tot €1500 er extra overheen betaald.

Weg dus met de ”cadeaus of extra’s” maar gewoon plain and simpele kiezen voor een energieleverancier met de hoogste welkomstkorting!. Daar zit namelijk de echte besparing in, en als u het goed doet dan kunt u daar lekker van op vakantie of zelfs 2 iPad’s aanschaffen. Vul uw postcodegebied in, adres en huidige aanbieder en binnen een aantal seconden word weergegeven wie de goedkoopste energieleveranciers 2015 zijn. Met de gratis overstapservice die iedere website bied heeft u er ook geen omkijken naar want alles word voor u geregeld.

Auteur: goedkoopste energieleveranciers

Deze blog is gemaakt om u te helpen met het vinden van de goedkoopste energieleveranciers. Lees informatie over de energieleveranciers, de energiemarkt en manieren om te geld te besparen op energie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: