Zonne-accu word concurrent voor energieleveranciers

tesla powerwall

Het Duitse Sonnen dat accusystemen levert aan consumenten, is van plan een soort marktplaats op te richten waar men terecht kan voor het verhandelen van zijn geproduceerde zonne-energie. 

Duitse marktplaats voor zonne-energie

Zij verkopen bijvoorbeeld een zonnebatterij waar men zijn zonne-energie in kan opslaan, een soortgelijk model zoals Fabrikant Tesla heeft gemaakt. Op het platform word de zonne-energie verhandeld aan geïnteresseerden.Iedereen kan er terecht dus ook wanneer je zelf geen zonne-energie opwekt kun je stroom direct inkopen.

Prijs accusysteem Sonnen bijna net zoveel als de TeslaPowerwall

Zo kan iedere zonnepaneel bezitter zijn zonne-energie delen met andere huishoudens. De goedkoopste accu die men kan aanschaffen bij Sonnen in de SonnyCommunity kost €3599 inclusief btw, de omvormers en het installeren van het accustysteem. Ter vergelijking: Een Tesla Powerwall kost $3000 en dat is exclusief belasting en omvormers. De prijs komt dus dicht in de buurt.

Sonnen wil binnen tien jaar groter zijn dan energiebedrijf EON. En heeft met een naamswijziging zich dus ook al een nieuwe look aangemeten. Voorheen verkocht Sonnen nog onder de SonnenBatterie.

Bron:Duurzaambedrijfsleven

Auteur: goedkoopste energieleveranciers

Deze blog is gemaakt om u te helpen met het vinden van de goedkoopste energieleveranciers. Lees informatie over de energieleveranciers, de energiemarkt en manieren om te geld te besparen op energie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: