Mooi weer drukt energieprijzen

zon.jpeg

De energieprijzen blijven maar dalen en de komende zomer zorgt ervoor dat de vraag naar energie en gas minder word. Ook de kostprijs voor energie is een stuk goedkoper geworden. Voor consumenten is dit alleen maar goed nieuws en over een paar weken worden de vernieuwde energieprijzen weer bekend gemaakt.

Vernieuwde energieprijzen per 1 juli 2016

Ieder jaar ondergaan de energieprijzen een vernieuwing en de laatste jaren is dit in het voordeel van de consument. Zoeken naar de goedkoopste energieleverancier en elk jaar overstappen is dan ook een trend die zich voort blijft zetten. Vooral omdat er zoveel te selecteren valt waar het energie aanbiedingen aangaat. Er is een diversiteit aan aanbiedingen van goedkope energie tot groene energie. Vooral groene energie is goedkoper geworden waardoor mensen de overstap durven te maken naar een goedkope groene energieleverancier.

Kiest u voor de goedkoopste energie?

Bij het vergelijken van de energieprijzen gaat de voorkeur nog altijd naar de goedkoopste energie omdat dat het meeste oplevert. Men is zich er ook steeds meer van bewust dat ze moeten bezuinigen op hun energie en gasconsumptie, want hoe meer er geconsumeerd word hoe meer ervoor moet worden betaald. Nu het mooie weer is aangebroken hebben we dan ook goed nieuws: u consumeert minder energie en gas. De dagen worden veelal buiten doorgebracht, men gaat vaker barbecuen waardoor ze minder aan gas verbruiken. De verwarming hoeft ook niet meer aan tot aan het najaar, mocht het weer het toelaten.

Energieprijzen blijven vooralsnog stabiel

De verwachting van de energieprijzen blijft ook voor 2016 onzeker en de kans is groot dat ze nog goedkoper worden. Stabiliteit is daarom voor nu wel een gegeven feit: met andere woorden ze zullen niet ineens gaan stijgen. Het is van belang dat u uw kansen op de energiemarkt kunt benutten door een prijsvergelijking te maken van alle goedkope energieleveranciers. Verlaag structureel uw energierekening en pak zoveel mogelijk voordeel door het kiezen van een goedkopere energieprijs.

Vergelijk goedkoopste energieprijzen 2016

Er zijn zoveel energie topdeals waaruit u de keuze heeft. Ga maar eens na wat u nu betaalt voor uw energierekening en bekijk dan het geldende aanbod maar eens: Een gemiddeld verbruik dat word aangehouden voor een gezin is 3500 kWh en 1500 m3. U zult zien dat u bij de goedkoopste energieleverancier daar momenteel €110 voor beide producten betaalt. Dat is inclusief de welkomstkorting die meestal al berekend is in de totaalprijs. Voor grijze en groene energie is er dan ook geen verschil meer te vinden. Start maar eens een prijsvergelijk energie en gas op en bereken uw voordeel.

Auteur: goedkoopste energieleveranciers

Deze blog is gemaakt om u te helpen met het vinden van de goedkoopste energieleveranciers. Lees informatie over de energieleveranciers, de energiemarkt en manieren om te geld te besparen op energie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: